tiistai 28. helmikuuta 2017

Turkoosi Helmikuu - Teehetki -


Vuosi väriterapiaa ja helmikuussa mennään. Eli olen mukana Sirpukan solmuissa -blogin "vuosi väriterapiaa" -haasteessa ja helmikuulle olin valinnut käytettäväksi väriksi turkoosin/petroilin. Turkoosipainotteisella mennään, petroili jäi nyt pois.
Tällä kertaa työ on vähän keskeineräinen, sillä suunnittelutyö vei hivenen aikaa, mutta kun olen saanut valmista näiden sukkien kanssa, teen niistä uuden postauksen myöhemmin. Minulla on valmiina yksi koeneulontasukka jolta puuttuu vielä pari. Muokkasin mallia ensimmäisen koeneulonnan jälkeen vielä vähän. Koeneulontasukka numero kaksi ei ole vielä ihan valmis. Seuraavaksi luvassa on kolmas koeneulonta, johon muokkaan vielä teepannussa olevaa kuviota. Ja sitten neulon näille parittomille tekeleille parit, vaikka se parin neulominen on mielestäni aina vähän tylsempää kuin uuden luominen.
Turkoosit ja siniset sopii mielestäni hyvin kaikenlaisiin teepannu piiroksiin, joten miksipä ei teepannut ja turkoosi sopisi sukkiin. Suunnittelin siis teehetki -sukat. Näiden suunnittelu oli mukavaa, sillä olen aina tykännyt teepannuista. Se on mielestäni kaunis ja ihana esine ja juon mielelläni teetä. Teepannu on myös usein aiheena tai pienenä yksityiskohtana piirroksissani. Kotoani löytyy kaksi valurautaista teepannua, posliiniset on valitettavasti rikkoutuneet käytössä.


Lankoina minulla oli käytössä Novitan 7-veljestä langat, 
väreinä luonnonvalkoinen, turkoosi ja farkku.Ensimmäinen koeneulontasukka jalassa.
Yksi sukka vasta valmiina
Koeneulontasukka numero kaksi ja vähän selkeämpää linjaa. 
Näistä taitaakin tulla sydämmelliset teehetkisukat.

12 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis sukka! Aiotko julkaista ohjeen näihin? Mielelläni neuloisin itselleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, miulla ei oo näihin piirrettynä sellaista kokonaista kaaviota vaan vain kappaleita sieltä täältä. En ole kokonaista sukkakaaviota koskaan tehnyt, mutta voisin kyllä kokeilla ja julkaista ohjeen myöhemmässä teehetki -sukka postauksessa.
   Kiinnostaisiko koeneuloa ohje? En nimittäin ole varma osaanko julkaisukelpoista kaaviota tehdä, mutta olen innoissani opettelemassa aina uutta. Jos kiinnostaa niin laita sähköpostia: sallajohanna@gmail.com

   Poista
 2. Nää on kyllä niin ihanat. (: Noi teepannut on söpöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos. Teepannu on kerrassaan ihastuttava esine ja hyvä inspiraation lähde.

   Poista
 3. Todella kotoisat ja sopivat sukat teen siemailuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ja lämmin kupillinen teetä on oikein kotoisaa.

   Poista
 4. Vau,ihana ja raikas idea!Hauskaa ja luovaa viikonalkua toivottelee Mamma A. teekupillisen kera ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luova viikonalku on ollutkin... Pääsisäisukkia suunnittelen jo, vaikka näillekkin pitäisi vielä parit neuloa. Luovaa viikkoa sinullekkin.

   Poista
 5. Kiva idea tuo pikkupalmikko varressa ja nilkassa! Tosi kauniit sukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palmikkoa minulla on nilkassa, koska minulla on ollut jostain syystä vaikeuksia saada sukka nilkan kohdalta istuvaksi, pitäisi ehkä rihkeammin kaventaa nilkkaa kohti. Toisaalta palmikkokin on ihan söpö, joten sillä mennään toistaiseksi.

   Poista
 6. Aivan ihanat värit ja ai että noi teepannut on suloisia :) loistava idea ja toteutus!

  VastaaPoista
 7. Oi, kiitoksia paljon. Suunnittelu ja neulominen on suuri ilo siitä huolimatta, että joutuu välillä vähän purkamaan.

  VastaaPoista