sunnuntai 27. elokuuta 2017

Minun Travaler`s Notebook


Esitelssä My Prima-merkkinen traveler`s notebook, eli lyhyemmin TN. Kerron mihin käytän sitä ja mitä se tällä hetkellä sisältää. Nopeasti listattuna minulla on: 1. kalenterivihkot. 2. Bujo-tyyppinen vihko kuukausinäkymälle ja päiväkirjan pitämiselle. 3. Listat, lainaukset, aforismit 4. Jouluvihko.Miun kalenterissa roikkuu kaksi söpöö juttuu. 
Fennekin, tulikettu pokemon 
ja pieni onnenkisu, jonka ystävä toi Japanista. Kansien sisältä näyttää tältä.
Taskuissa minulla tällä hetkellä on kortti Shardilta, Lontoon metrokartta 
ja kultaisessa pienessä kirjekuoressa on postimerkkejä.
Kynäpidikkeessä on lempikynäni micron 03.


Sitten asiaan, eli vihkot ja mitä ne pitävät sisällään. Nyt ne ovat vielä melko tyhjänpuoleisia, joten lisää kuvia luvassa myöhemmin.

1. Käytän tätä TN:ää pääasiassa kalenterina ja se sisältääkin kaksi kappaletta Priman valmiita päiväämättömiä weekly-vihkoja, eli yksi viikko/aukeama. Yhteen vihkoon mahtuu 7kk. Tällä hetkellä minulla on kalenteria ensivuoden lokakuulle asti.


Lehdet maalasin vesiväreillä ja rajasin tussilla (micron)

Tältä vihko näyttää tyhjänä

2. Seuraavana on bujo-tyyppinen vihko, johon teen aina kuukauden vaihtuessa kuukausinäkymä aukeaman. Seuraava aukeama on kuluvan kuukauden To Do-lista ja siitä eteenpäin on tilaa muistiinpanoille, idealistoille ja mukana kulkevalle päiväkirjalle. Varsinainen päiväkirja minulla on aina kotona, sillä sitä en viitsi kantaa kaikkialla. On kuitenkin kiva, että päiväkirjavihko kulkee mukana pienemmillä reissuilla ja seikkailuilla.3. Vihko listoille, lainauksille ja aforismeille.


4. Jouluvihko. Tämän olen ommellut itse kasaan ja vihkoon on tulossa kaikki joulujutut. Nyt se on vielä tyhjillään.
 Takakannen vetoketjullisesa taskussa minulla on tarroja ja pieni 10 cm viivoitin.

Tällainen TN päivitys, laittelen myöhemmin lisää <3

2 kommenttia:

 1. Kalenteri- ja matkaintoilijana tätä on mukava seurata. Millaisia listoja sinulla ontapana tehdä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei
   Itsekkin olen näiden TN:ien lisäksi matkaintoilija ja seuraavalla matkalla onkin TN mukana. Ja itseasiassa blogiin on tulossa parikin uutta postausta juuri näihin travele`s notebookeihin liittyen :)
   Miulla on tapana listata hauskoja asioita, oikeastaan listaan suosikkejani aika paljon. Esim. suosikki salmiakit, suosikki teet, piirretyt/tv sarjat, lautapelit, mangat, kasvit, värit, kaupungit...
   Näiden suosikklistojen lisäksi kirjoittelen mielelläni ylös mysös lainauksia ja aforismeja.

   Poista