maanantai 16. lokakuuta 2017

Syyskuun punainen -Vesimelonit-Minulle näyttää olevan enemmän sääntö kuin poikkeus, että julkaisen "vuosi väriterapiaa"-haasteen kuukauden postauksen enemmän tai vähemmän myöhässä. Ei se mitään, perästä tullaan ja mukana roikutaan edelleen. Muutama väri on jäänyt välistä: pinkki, oranssi ja ruskea. Ehkäpä teen näille välistäjääneille jonkinlaisen yhteispostauksen vielä lopuksi.

Mutta takaisin syyskuuhun. Värini oli punainen ja aiheeksi keksin simppelin vesimelonin. Rakastan vesimelonia ja vesimeloniaiheisia juttuja. Pidän jopa vesimelonikarkeista, vaikkei se teollisesti tehty maku ole lähelläkään oikeaa. Se on aika vänkä maku itseasiassa.

Novitan 7-veljestä langasta löytyy tällä hetkellä vesimeloni-sukkaan oikein sopivat värit. 3,5 puikoilla neuloin ja 12 silmukka/puikko. Ensin kokeilin tehdä niin, että silmukoisin siemenet, mutta oli haasteellista silmukoida mustalla punaiselle pohjalle ja kuljettaa lankaa nätisti mukana. Silmukointikin oli miulle ihan uusi juttu, joten päätin lopulta tehdä siemenet kirjoneuleena jättäen aina kolme punaista silmukkaa väliin.


Pieni kurkkaus tulevaan, minulla on puikoilla myös toisenlaiset vesimelonisukat.


Mukavia käsityöhetkiä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti