maanantai 20. marraskuuta 2017

Miten minun kalenterista tulikin joulu-TN


Mikä TN? Lue täältä.

Tämä minun ihana Priman standart kokoinen TN toimi hyvin kalenterina,
 mutta näin joulun lähestyessä se alkoi täyttyä jouluaiheisista vihkosista. 


Vasemmalta oikealle ensimmäiset kaksi vihkoa on kalenterivihkoja ja loput on jouluaiheisia. Joulu on täysin syrjäyttämässä kalenteriosuuden, joten luovutin koko TN:n Joululle ja päätin etsiä kalenterikäyttöön uudet kannet. Nyt minulla on Joulu TN ja se on ihana! 

Mutta mitä vihkoja minun joulu-TN:ssäni kuuluu olla? Tästä yhdestä jouluvihkosta ja viattomasta suunnittelusivusta koko homma lähti liikkeelle. Yhtäkkiä huomasin, että tarvitsen joulua varten vihkoja vähän sille sun tälle.


Muovitasku insertti on ihan kätevä, sinne voi laitella kaikki jouluiset lippulappuset, jotka aikoo skräpätä vihkoihin myöhemmin. 


Muovitaskun toinen puoli ja ihanaa joulupaperiaTämä raidallinen oli ensimmäinen jouluvihkoni TN:ssä ja tämän sivuilla on muunmuassa aiemmin nähty suunnitelma sivu mitä jouluinen TN sisältäisi. Tänne vihkoseen kirjailen kaikki ideat, kuten joulukortti-ideat, joulukalenteri-ideat ja muita joulukoristelu- ja askarteluideoita. Sidoin tämän vihkosen itse käyttäen värillistä norsunluunvalkoista tulostuspaperia.


Ensimmäinen aukeama ja loppu onkin sitten joulusalaisuuksia täynnä.


Jämäkkä macaron-aiheinen askartelupaperi pääsi jouluherkkuvihkosen kansipaperiksi. Vihkoon käytin vahvaa piirrustuspaperia 120g/m². Tähän vihkoon kerään kaikki tarpeelliset ohjeet jouluherkkuja varten. Vihko sisältää muunmuassa joulukarkkiohjeita, piparitaikina- ja chutneyreseptejä sekä sinapinvalmistusvinkkejä. Voin tarvita toisen vihkon jouluherkuille, kunhan tämä täyttyy.


Ihana lintupaperikantinen vihko on joululauluille, lainauksille ja kaikelle jouluiselle skräppäilylle mikä ei varsinaisesti mihinkään muuhun kuulu. Jos tekee mieli askarrella koristeluöveri-aukeamia, kirjoitella juttuja muistiin, tai ehkä tallentaa kivoja jouluisia lehtileikkeitä, niin tämä on kaikkeen sellaiseen oikein sopiva vihkonen. Tämänkin olen sitonut itse. Sivuihin käytin jälleen värillistä tulostuspaperia, joka on tällä kertaa vihertävänharmaata.

Joulukuusiwashi on tämän joulun suosikkini kalenterikoristelussa.


Joululle omistettuun TN:ään on lupa täyttää hillittömät jouluöverit. Siellä pysyy kivasti myös kaikki ideat muistissa ja joulun To Do-listat taskuissa. Onko muilla jouluplannereita, TN:iä, bujoja? Kertoilkaa toki omista joulujutuistanne ja laitelkaa linkkejä kivoihin blogeihin ym. jotka liittyy TN:iin, kalentereihin, bujoihin tai ihan vain jouluun mistä näkökulmasta tahansa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti