torstai 28. helmikuuta 2019

Jehkotar Craft Challenge, helmikuu 2019 Jo toistamiseen päätin lähteä mukaan Jehkotar Craft Clallengeen tai lyhyemmin JCC:hen. Bingorivit oli tällä kertaa todella hauskoja, mutta minulla ei ollut tarvikkeita mihinkään kokonaiseen bingoriviin. Mustaa gessoa minulle olisi kyllä tulossa, mutta tähän työhön se ei ihan ehtinyt, niinpä eilen illalla käytin inspiraationa kuvaa, jossa oli kyllä todella muikee värimaailma. Innostuin tästä helmikuun haasteesta heti kun se julkaistiin, mutta jostain syystä meni loppukuulle ennen kuin sain mitään konkreettisesti paperille aikaiseksi. Olen kuitenkin tyytyväinen tähän päiväkirjan aukeamaan ja pakko sanoa, että tämä haaste on parantanut huomattavasti päiväkirjani sisältöä jo nyt. Mukava, tällainen haasteluontoinen juttu, joka saa tekemään nättejä aukeamia päiväkirjan/kalenterin väliin. Tykkään kovasti.


Kaivoin vähän vähemmälle käytölle jääneet kiiltokuvat esille tämän työn edetessä ja nyt vain ihmettelen, miksi en ole käyttänyt niitä enemmän. Tuo maljakko on vanha kortti mummoni arkistoista, alun perin Venäjältä tuotu.


Ja origami-lintuja. Äiti osi minulle Budapestistä pienestä aasialaisen taiteen museosta ihania origamipapereita ja niistä löytyi oikein sopivan värinen tähän työhön. Origameja olen tykännyt aina tehdä. Lapsena meidän lähimmäisen kirjaston origamikirjat olivat aika usein lainassa minulla.


Nyt on hujahtanut taas hetki siitä, kun viimeksi tänne kirjoittelin. Voin kuitenkin ilokseni ketoa, että viimepostauksessa kertomistani kiireista osa on jo helpottanut. Koulun osalta kaikki kasvitentit ovat nyt suoritettu ja yrittäjyyskurssin näyttökin meni kirkkaasti läpi, joten opiskelustressi on toistaiseksi lievittänyt. Seuraava näyttö on seuraavan työharjoittelun loppupuolella eli Maaliskuun viimeisellä viikolla.

Jos koulustressi onkin helpottanut, niin siivousurakka jatkuu edelleen, mutta siinäkin arvioisin olevani vähintäänkin puolessa välissä ellen jopa yli. Ehkä vaikeimmat siivottavat on siivottu, sillä nyt se tuntuu olevan jo melko jouhevaa ja suhteellisen nopeatempoista. Hankalinta lienee olohuoneseen kertyneen tavarapinon uudelleen sijoittaminen maailmalle, mutta ainakin se opettaa jotain. Suhtautuminen uuden tavaran hankintaan on muuttunut entistäkin kriittisemmäksi ja uskon, että se on ihan hyvä niin.


Kevät jatkuu, lumet sulaa ja aurinko on alkanut jo vähän lämmittää. Hyvää kalevalanpäivää kaikille.

2 kommenttia:

 1. Kaunis aukeama. :) Tulee vähän sellainen rokokoo fiilis, tumma tausta ja kontrastit, vaaleat värit. Mukavaa maaliskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, :) Nyt on voimakkaita kontrasteja ja jälkeenpäin huomasin, että tuli käytettyä Karjalan värejäkin, puna-mustaa.
   Ihanaa maaliskuuta sinnekkin!

   Poista