keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Kalenterit vuodelle 2019


Se on tammikuu ja tämän vuoden kalenterit ovat päässeet käyttöön. Ajattelin niisden myötä elävöittää blogiakin, joka on jäänyt vähemmälle huomiolle. Ei sen takia, ettei olisi huvittanut kirjoittaa postauksia, jostain syystä kuvien ottaminen asioista on vähän tökkinyt ja jäänyt. Mutta nyt iski into bloggaamiseen, joten ehkä niitä kuviakin tulee taas otettua. Mutta sitten kalentereihin. Tällaisella pinolla lähden vuoteen 2019 ja jännintä tässä on se, ettei yksikään kalenteri ole tänä vuonna tn:ssä. (tn- travellers notebook)
Pinon päälimmäisenä on s-koon nuuna, keskimmäisenä ajaston doodle ja alimmaisena muistikirja, jota käytän päiväkirjana.


Ajaston doodle valikoitui tämän vuoden kalenteriksi. Halusin valmiin kalenterin, jossa olisi tarpeaksi tilaa päivittäiselle aikatauluttamiselle, eli tavallisuudesta poiketen pystypäivillä mennään tää vuosi.


Ihastuin tämän kalenterin layouttiin. Pidän siitä, että päivä on jaoteltu aamuun, iltapäivään ja ltaan, sen tarkempaa jaottelua en elämääni kaipaa. Kellonaikarivit ovat minulle vain kauhistus, sillä sellaisille ei minulla ole mitään käyttöä. Ihastuttavaa on myös, että joka viikolla on vähän kirjoitustilaa alareunassa ja kuukausinäkymä on nurkassa näkyvillä.


Kuukausinäkymä on minulle tarpeellinen, siitä näkee yhdellä vilkaisulla nopeasti koko kuukauden ja minulle elämässä yleensäkkin isot linjat ja kokonaisuudet ovat tärkeimpiä.


Nuuna s-koossa. Mitat 10,5cm x 15cm kiinni ollessa. Tässä minulla on vain kuukausinäkymät, en tarvitse viikkonäkymiä tähän ollenkaan. Idea on pitää tätä mukana silloinkin kun varsinainen kalenteri ei mahdu mukaan, jos olen vain käsilaukun kanssa liikenteessä. Tämä toimii myös kaikki-muistikirjana, eli tänne voi heitellä mitä muistiinpanoja vain, missä vain.


Tää on niin pieni ja ihastuttava, (21cm x 15cm avonaisena) että kuukausinäkymästäkin tulee tosi söpö.
(Luonnonvalo taas vähissä ja kännykän kameralla tulee aika kehnoa kuvanlaatua. Ehkä pitää tähän kuvaamiseen keksiä jokin ratkaisu, että bloggaaminen olisi niin mielekästä mitä se voisi olla)


Ja vielä päiväkirja. Täällä myös listaa luetuista kirjoista ja pelatuista lautapeleistä, tavotteita vuodelle 2019 ja lista mitä asioita haluan tehdä ystäväni kanssa vuoden mittaan.

Pari seinäkalenteriakin miulla on, toinen eteisen seinällä ja toinen pienempi askartelupöydällä pöytäkalenterina.

Millaisella kalenterisetillä muut ovat lähteneet tähän vuoteen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti