keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Tammikuun craft challengeMustaa, valkoista ja sävyjä niiden välillä. Tällä päiväkirjan aukeamalla lähtee käyntiin minun tämän vuoden haasteet. Pohjalle liimasin paperin palasia vanhasta Lontoon chinatownista nappaamastani lehdestä ja oikean sivun musta-valkoinen paperi on marimekon mainoksesta leikattu. Valkoiset paperinpalaset ovat askartelusilppua pöydältä, joihin kirjoittelin tussilla ja kierrätin tähän työhön. Hopeiset hiutaleet ja nurkat ovat tarroja ja heittelin joukkoon vähän washiteipin palasiakin.Tällä työllä osallistun ensimmäistä kertaa Jehkotar Craft Challengeen, bingorivillä teksti/lainaus - kierrätetty - tarrat.

Haste oli superhauska, oikeastaan tähän työhön vain heittelin paperia, jota otin melko summamutikassa askartelukaapista ja pöydältä. Kirjoittelin tekstiä, joka tuntui ajankohtaiselta ja liimailin vielä washiteippiä, joka lojui pöydällä ja tarroistakin otin ensimmäiset, jotka tulivat vastaan ja sopivat aukeaman värimaailmaan.Mutta sitten kun jälkeenpäin katsoin tätä tarkemmin, niin oli jännä huomata miten paljon muistoja voi olla paperinpalasissa ja sanoissa.
Nuo kiinankieliset sanomalehdet tuovat mieleen muistoja Lontoon matkalta. Kävelimme pitkin chinatownia, kun äkkäsin pinon ilmaisjakelu sanomalehtiä, josta ihmiset kävivät hakemassa omansa. Tokihan itsekkin kävin pari lehteä nappaamassa ihan vain askartelua varten.
Tuon raidallisen teipin poikaystäväni toi minulle käydessään täällä. Ne oli niitä aikoja, kun suhteemme oli vielä muotoa etä ja asuimme eri kaupungeissa. Onneksi sekin aika on jo mennyttä. Kasvien tieteelliset nimet ovat ajankohtaisia just nyt, sillä perjantaina miulla olisi taas kasvitentti. Toiseksi viimeinen mitä tähän koulutukseen tulee, joten nekin ovat kohta takanapäin, ainakin toistaiseksi.
Ja tuo hassu tetkstin pätkä on hetki kaupan pihalla ollessani ystävän luona Turussa:
Onko teillä tässä hammaskaupassa tikkulankoja myynnissä? Eipä ole. Taivaalla on naakkaparvi.6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Tämmösiä rentoja kollaasisivuja pitää ruveta tekemään kyllä enemmän, oli sen verran hauskaa toteuttaa tää.

   Poista
 2. Hieno aukeama! Kiitos, kun osallistuit haasteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, osallistun kyllä jatkossaki, oli tosi hauska haaste. Kiitos sen järjestäjille <3

   Poista
 3. Ihana kollaasi ja upeita yksityiskohtia! Kiitos kun osallistuit JCC haasteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos haasteesta! Aina on hauskaa, kun järjestetään yhteistä kivaa :)

   Poista