tiistai 19. maaliskuuta 2019

Kettusukkaset; sukkalaatikko 2019


Sukkalaatikko 2019 on viimein miunkin osalta aloitettu ja aloitin sen kettusukilla, jotka tulevat jäämään itselleni. Nämä taitaa olla ensimmäiset sukat, jotka itselleni ole neulonut, sillä sukulaiset ovat pitäneet minut villasukissa, niin ei ole ollut tarvetta itselleni neuloa. Tämä malli on omasta päästä ja olen neulonut tällaiset sukat ja lapaset jo aiemmin, postaus niistä löytyy täältä


Sukkalaatikko 2019 on Nonnu Neulojan luotsaama haaste, jossa on ideana neuloa vuodessa 12 sukkaparia ja laittaa ne kauniiseen laatikkoon odottamaan vuoden loppua. Eli vauhdilla yhdet sukat/kuukausi saisi tasaiseen tahtiin neulottua kaikki 12 paria. Maaliskuussa mennään ja miulla on vasta ensimmäiset valmiina, mutta se ei haittaa. Syksyä ja neulomisen sesonkiaikaa odotellessa voi ottaa rauhallisempaan tahtiin.

Aiempi postaus tämän vuoden minua kiinnostavista haasteista löytyy täältä.Ketun kuono on ihan töps ylemmässä kuvassa. Alemman kuvan otin Joensuulaisessa kahvilassa Cafe Rose:ssa, ihan vain vinkkinä jos hyvää sukkienkuvauspaikkaa (tai ihan kahvilaa) etsii. Siellä on valoisien ikkunoiden ääressä penkit, joilla on kuvassa näkyvät lampaantaljat. Näppärä paikka napata kahvilla istuessa pari kuvaa. 


Kevät väsyttää ja auringonpaiste väsyttää. Olen niitä ihmisiä, joille kevät ei ole se ihan kaikkein energisin aika, joten syksyä odotellessa. Isot jättimäisetä lätäköt kyllä piristivät päivää, sillä vettä ja loskaa riitti tänään tuolla kaupungilla kävellessä. Onneksi olin älynnyt laittaa kumpparit jalkaan, niin pääsin nauttimaan lätäköissä läiskimisestä. Lätäköt vaan on parasta keväässä.4 kommenttia:

 1. En kestä miten ihanat! Laitetaan nämä(kin) sukat tehtävälistan jatkoksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitäähän tällaisella kettu-fanilla kettusukat olla.
   Kiva jos tämä malli inspiroi neulomaan nää. :)

   Poista
 2. Suloiset kettusukat. :) Lauantaina sitten jämälankasukkia aloittamaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, langat on jo kaikki yhessä kasassa oottamassa lauantaita :)

   Poista